Over ons

Specialist in Exclusieve Tours
Experience Tours Lisbon is gespecialiseerd in Exclusieve tours, waarbij wij met kleine en grotere groepen werken en onze deelnemers veel persoonlijke aandacht krijgen. We nemen u mee naar het échte Portugese leven.

Experience Tours Lisbon is een Nederlands bedrijf met veel medewerkers die al vele jaren in Portugal woonachtig zijn. Bijvoorbeeld één van de grondleggers van Experience Tours Lisbon, Joke Zwennis, die alweer 25 jaar in Portugal woont en haar sporen heeft verdiend in de toeristische branche. Onze gediplomeerde Nederlandse gidsen en reisleidsters die door heel Portugal hebben gereisd. Daarnaast de samenwerking met de Nederlandse kapitein Dirk Geesink en zijn vrouw Heleen. Kortom, een groep enthousiaste mensen die uw vakantie in Portugal tot een feest zullen maken.

Experience Tours Lisbon weet heel goed wat de wens is van degenen die niet mee willen lopen met standaard tours. Hij of zij wil iets zien van Portugal en het echte leven in een stad die nooit slaapt, Lissabon. Bij nagenoeg alle Tours halen wij u op bij uw hotel met een luxueus minivan, dat van alle gemakken is voorzien. Zelfs internetten behoort tot de mogelijkheden, voor het geval u toch nog even iets zakelijks moet afhandelen of gewoon uw mails zou willen checken.

Walk & Drive concept
Om u bezoek aan Lissabon een echte Experience te laten worden hebben wij voor u een verrassend concept bedacht; de Walk & Drive. Door dit concept kunt u in een korte tijd veel van de stad zien en diverse wijken bezoeken, omdat u afwisselend door de stad loopt en rijdt.

Naast de Walk & Drive is het ook mogelijk te kiezen voor de ‘Lissabon Driving Tour’. Tenslotte is het niet echt fijn de steile heuvels van Lissabon op te klimmen bij de hoge temperaturen die er soms kunnen heersen in de maanden juli en augustus. De ‘Lissabon Driving Tour’ biedt u dan de mogelijkheid Lissabon te zien vanuit onze luxueuze koele mininvans, waarbij we natuurlijk stoppen op de mooiste punten die de stad rijk is om u de gelegenheid te geven mooie foto’s te maken.

Vooraf boeken in Nederland
Experience Tours Lisbon biedt u het gemak om u vooraf in Nederland te oriënteren op de leuke dingen die u in Lissabon wilt gaan doen en bezoeken. Wij zijn er van overtuigd dat dit een stuk prettiger werkt dan in het drukke Lissabon snel te moeten kiezen voor een tour, die achteraf dan toch weer tegenvalt. Daarnaast krijgt u tijdens de tours van ons waardevolle tips over echte leuke plekjes die Lissabon rijk is. Zo ontdekt u het échte Portugese leven.