Lissabon Driving Tour

Als u door Lissabon loopt, zult u zien dat er tegenwoordig op elk plein wel een student staat die wat bij wil verdienen en zich aanbiedt als gids. Met een grote groep toeristen lopen ze door de stad en laten ze de toeristen de leuke restaurantjes en bars zien. Maar heeft u dan écht wat van Lissabon gezien?

Om uw bezoek aan Lissabon een echte Experience te laten worden en ook bij erg warm weer te kunnen genieten van de stad, hebben wij voor u een verrassend concept bedacht; de Lissabon Driving Tour. Door dit concept kunt u in een korte tijde veel van de stad zien en diverse wijken bezoeken. Door gebruik te maken van luxueuze minivans kunnen we tot in het hart van de wijken komen, om zo het echte Lissabon te ontdekken.

Tijdens deze Tour rijden we onder andere door de wijk Bairro Alto. Een wijk uit 1600, waar we met het Bica-liftje (oud trammetje met lift) naar boven gaan en verder rijden via Miradouro Pedro de Alcantara naar de wijk Principe Real. Hier drinken wij een kopje koffie met een Pastel de Nata, een typisch Portugees gebakje.

Vandaar rijden we via een van de bekendste pleinen van Lissabon, Marques Pombal, door naar de Avenida da Liberdade. Dit is een van de duurste lanen van de stad. Hier vindt u modehuizen van alle grote  merken. Tijdens de rit krijgt u een heerlijk koel drankje aangeboden of een glaasje wijn.

Daarna keren we terug en rijden we langs het park Eduardo de VII. U heeft bovenop de heuvel een prachtig uitzicht over het park, de stad en de rivier de Taag. Een ideale plaats om prachtige foto’s te maken. We rijden door naar het plein Martim Moniz waar u met onze gids door de wijken Mouraria en Alfama rijdt en u een echt Portugees drankje aangeboden krijgt, Ginja. Dit is een heerlijke kersenlikeur in een chocolade-kommetje. Met de minivan rijden we aansluitend door de prachtige straatjes van de typische volkswijk Mouraria, waar de Fado-muziek is ontstaan. We bezoeken prachtige uitzichtpunten in Alfama, een wijk met typische Arabische sferen. Een Driving Tour om nooit meer te vergeten.

Hoogtepunten van de wijken

  • Bairro Alto
  • Principe Real
  • Mouraria
  • Alfama

 

Waarschuwing
Minderjarigen moeten onder begeleiding zijn van een verantwoordelijke volwassene.

Hoogtepunten

  • U maakt kennis met vele leuke bezienswaardigheden van Lissabon
  • U bezoekt 4 verschillende wijken in Lissabon
  • Prachtige uitzichtpunten

Benodigdheden
Comfortabele kleding en schoenen

Prijs: € 180,-  van 1 -3 personen
Prijs: € 200,-  van 4 -7 personen

Inclusief
Pick-up/drop-off bij uw hotel

Boek hier