Walk & Drive

Als u door Lissabon loopt, zult u zien dat er tegenwoordig op elk plein wel een student staat die wat bij wil verdienen en zich aanbiedt als gids. Met een grote groep toeristen lopen ze door de stad en laten zij de toeristen de leuke restaurantjes en bars zien. Maar heeft u dan écht wat van Lissabon gezien?

Om uw bezoek aan Lissabon een echte Experience te laten worden hebben wij voor u een verrassend concept bedacht; de Walk & Drive. Door dit concept kunt u in een korte tijd veel van de stad zien en diverse wijken bezoeken, omdat u afwisselend door de stad loopt en rijdt.

Tijdens deze Walk & Drive lopen wij onder andere door de wijk Baitto Alto, een wijk uit 1600, waar we met het Bica-liftje (oud trammetje met lift) naar boven gaan en verder lopen via Miradouro Pedro de Alcantara naar de wijk Principe Real. Hier drinken wij een kopje koffie met een Pastel de Nata, een typisch Portugees gebakje.

Vandaar rijden we via een van de bekendste pleinen van Lissabon door naar de Avenida da Liberdade. Dit is een van de duurste lanen van de stad. Hier vindt u modehuizen van alle grote  merken. Tijdens de rit krijgt u een koel drankje aangeboden.

Daarna keren we terug en rijden we langs het park Eduardo de VII. U heeft bovenop de heuvel een prachtig uitzicht over het park, de stad en de Taag. Een ideale plaats om prachtige foto’s te maken. We rijden door naar het plein Martim Moniz, waar u met onze gids door de wijken Mouraria en Alfama loopt en waar zij samen met u een echt Portugees drankje drinkt, Ginja. Dit is een heerlijke kersenlikeur in een chocolade-kommetje. Met de minivan rijden we aansluitend door de prachtige straatjes van de typische volkswijk Mouraria en langs uitzichtpunten in Alfama, waarna u met de gids via het Praça de Comercio langs de Taag terug loopt naar het beginpunt.

Hoogtepunten van de wijken;

  • Bairro Alto
  • Principe Real
  • Mouraria
  • Alfama

Prijs: € 190,-  van 1 -3 personen
Prijs: € 230,-  van 4 -7 personen

Waarschuwing
Dit wordt niet aanbevolen mensen die slecht ter been zijn.
Minderjarigen moeten onder begeleiding zijn van een verantwoordelijke volwassene.

Hoogtepunten

  • U maakt kennis met vele leuke bezienswaardigheden van Lissabon
  • U bezoekt 4 verschillende wijken in Lissabon
  • Prachtige uitzichtpunten

Benodigdheden
Comfortabele kleding, schoenen, jas hoed of pet, zonnebrandcrème en water.

De excursie bevat

  • Gratis drankje of glaasje wijn tijdens de ritten in de minivan
  • Een kopje koffie en een Pastel de Nata
  • Een Ginja. Dat is een Portugese kersenlikeur in een chocolade kommetje

Inclusief
Pick-up/drop-off bij uw hotel

Boek hier